1 januari 2024

Nieuw Kantoor

We zijn verheugd om jullie mede te delen dat we een nieuw kantoor hebben! Als zorgaanbieder hebben we hard gewerkt om deze stap mogelijk te maken en we zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit nieuwe kantoor ons zal bieden.

Het nieuwe kantoor is strategisch gelegen in een levendige en goed bereikbare buurt. Het is ontworpen met jullie behoeften en comfort in gedachten, met ruime werkruimtes, moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving. We hebben er vertrouwen in dat dit kantoor een positieve werkomgeving zal bieden voor ons team en onze cliënten.

Naast de praktische aspecten van een nieuw kantoor, willen we benadrukken dat dit een mijlpaal is voor ons. Het symboliseert onze groei en vooruitgang, en biedt nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen

Uiteraard zijn jullie welkom om eens een kijkje te komen nemen of te brainstormen over mogelijke samenwerkingen. Ben je geïnteresseerd bel of mail dan even zodat we tijd voor jou/jullie kunnen vrijmaken.

Tot snel!

foto kantoor bas zorg emmen

28 april 2023

Kiwa certificering

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij willen daarom voldoen aan alle richtlijnen van Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Om dit te door een onafhankelijke partij te laten beoordelen hebben we een geschikte partij gevonden namelijk Kiwa.

Met trots kunnen we jullie mededelen dat we per 1 juni Kiwa gecertificeerd zijn.

U kunt ons vinden op www.mijnkeurmerk.nl onder registratienummer: 27250. Jaarlijks moeten we nieuwe bewijsstukken aanleveren en worden we opnieuw beoordeeld met als doel om up-to-date te blijven en te voldoen aan alle richtlijnen van het IGJ.